Månsarps IBK P06

Referat: Värnamo IK P06 - Månsarps IBK P06

Sista träningsmatchen innan seriespel blev en tuff batalj mot Värnamo.
Ett Värnamo som ställde upp med sitt bästa lag. Dem ville verkligen ge oss en match.

Vi spelade väldigt bra och kontrollerat första tio minuterna och sätter rättvist 1-0. Sedan får Värnamo bra utdelning på sitt omställningsspel där dem period på 10minuter mestadels kontrar in sju snabba mål. Vi hänger lite med huvudena och tenderar att gnälla men vi påminner oss själva om att vi skall fokusera på vårat spel och peppar varandra.

Nu är det istället vi som får utdelning på vårat spel och gör fem mål på raken. Värnamo skapar fortfarande vassa avslut men Albin avvärjer skotten bra. Vid 5-7 tar vi ut målvakten för en sista forcering, tyvärr gör Värnamo 5-8 i öppet mål. Dock får vi sista ordet i matchen och gör välförtjänt 6-8.

Bra träningsmatch med tanke på att vi spelade med en hel del spelare som precis börjat säsongen. Inte helt lätt att hitta positionerna. Bra att vi fortsätter kämpa och inte ger upp.

Vi ser nu fram emot seriestart om 2 veckor.